10 comenzi pentru o dietă sănătoasă!

Dacă într-o zi, „este timpul pentru a rezolva această problemă de greutate.”

Dacă spuneți, numărul de sugestii pe care le veți auzi depășește o mie, dar experții nutriționali spun că majoritatea (cu recenta declarație de modă) sunt „FASA Foso”. Mai mult decât atât, unii dintre ei conduc părul lor, capete la experți dieta. Cu specialiștii noștri din clinica noastră, am scanat recomandările dietei publicate în ziare, reviste și televizoare în ultimele trei luni și am văzut că 80% nu au bază științifică. Am cerut echipei de nutriție a vieții să ia o notă scurtă de 10 puncte care ar putea fi considerată Constituția „slăbirii sănătoase”. E ca o constituție dietetică. Trebuie să știi deja unele dintre ele. O să citești ceva pentru prima dată. Vă rugăm să tăiați și să păstrați această „Constituție pentru pierderea în greutate și protecție sănătoasă în greutate.”

Chiar dacă nu aveți nevoie de ea, ar putea fi util pentru o rudă.

Evitați făina albă, zahărul și mâncărurile aromate. Ia destule proteine la fiecare masă. Mănâncă două porții de fructe și cel puțin trei porții de legume în fiecare zi. (o porție de fructe ar trebui să fie de până la dimensiunea mingii de tenis, dimensiunea pumnului de legume.) Nu uitați să adăugați o mulțime de oțet și lămâie la alimente. Oțetul și lămâia reduc sarcina glicemică, încetinind creșterea în greutate. Din acest motiv, adăugați o mulțime de oțet și lămâie la mese. Puteți începe munca prin creșterea cantității de oțet și sos de lămâie adăugați la salate. Limita de utilizare a sării.

Sarea îți deschide apetitul și provoacă retenție de apă în corp.

Nu trece nici o masa cu salata. Salata nu-ți hrănește soția. Ar trebui să mănânci o bucată de mâncare proteică (carne, pui, pește, iaurt, brânză) cu salata. Adăugați uleiul la salate. Maioneza și sosa sunt gata să spună nu. Experții noștri recomandă o linguriță de ulei de măsline sau un amestec de nuci și ulei de semințe de in. Niciodată să nu-ți prăjești mâncarea. Stai departe de cartofi. În loc de prăjire, utilizați abur, fierbere în apă pentru o lungă perioadă de timp, coace sau fierbe. Nu găsiți alimente în făină sau făină de Galeta; veți obține mai multă grăsime. Niciodată să nu onorezi sosurile. Nu mânca tort, plăcintă, plăcintă. Dacă simți vreo durere, fă-o singur acasă.

Reduce cina, cel puțin două până la trei ore înainte de a merge la culcare ultima masă a zilei trebuie să fie finalizată. Nu trebuie să beți alcool în timpul dietei. Dacă sunteți prea blocat (motive sociale, ori de plăcere, recompense), încercați să se stabilească pentru un pahar de vin! Bea multă apă și de multe ori. Când te saturi de apă, ceaiuri de fructe, alte ceaiuri din plante și mai ales ceaiuri verzi sunt la dispoziția ta. Frica de cafea. O cană sau două îți poate accelera metabolismul. Evitați concentratul de fructe, zahărul adăugat sucuri de fructe și chiar 100% sucuri de fructe.Consumați glucide cu încărcătură glicemică scăzută, împreună cu proteine și grăsimi sănătoase. Când ești la dietă, stai departe de pastele făcute cu cartofi, pâine albă, orez alb și făină, și alimente făcute cu făină albă. Evitați mesele mari. Mănâncă lucruri mici și de înaltă calitate. Dacă ți-e foame, poți mânca într-o oră sau două.

Dacă trebuie să mănânci a doua porție, alege o mâncare proteică.

Și alte sugestii: nu cântăriți în fiecare zi. O săptămână este suficient pentru a cântări (până la două pot fi). Mai mult decât să slăbești, vrei să arăți mai bine, să te simți mai bine, sau să-ți muți sănătatea într-un loc mai bun. Nu-ți fie frică să fugi din când în când, dar nu repeta greșelile prea des. Folosește mai multe ierburi naturale, condimente, usturoi, ceapă, piper, isot, muștar.