Bine ați venit pe blog!

Mă bucur că ați ajuns pe acest blog. Dacă sunteți interesat de sănătate și frumusețe, sunteți sigur că veți găsi ceva pentru dvs.
Sănătatea merită îngrijită la orice vârstă. Ar trebui să utilizați produse de origine naturală. Îngrijirea corpului, dieta, sportul și medicina-veți găsi articole despre acest subiect. Nu ratați, de asemenea, recenzii ale alimentelor naturale, sfaturi privind dieta, informații despre un stil de viață sănătos. Un stil de viață sănătos este un stil de viață care are scopul de a oferi o sănătate optimă și de a minimiza riscul de a dezvolta boli numite sociale. Astfel de boli includ în primul rând bolile sistemului cardiovascular. Cel mai important element al unui stil de viață sănătos este o dietă echilibrată în mod corespunzător, care va oferi în cantități potrivite nu numai substanțe nutritive (proteine, grăsimi și carbohidrați), ci și fibre, vitamine și săruri minerale.Alimentația sănătoasă este, de asemenea, consumarea a 5 mese la intervale regulate (la fiecare 3-4 ore). În acest caz, micul dejun ar trebui să fie mâncat în termen de 30 de minute de la dicționar cu pat, iar cina cu 2 ore înainte de culcare. În caz contrar, nivelul metabolismului va încetini, iar organismul va acumula calorii suplimentare sub formă de țesut adipos. La întocmirea de feluri de mâncare este mai bine să alegeți alimente cât mai puțin procesate, deoarece acestea nu conțin aditivi alimentari (conservanți, antioxidanți, stabilizatori, emulgatori, îndulcitorii), care pot afecta în mod negativ sănătatea.

Exercițiile regulate – mersul pe jos, ciclismul, rolele, alergatul – împiedică acumularea de grăsimi corporale și excesul de greutate. În timpul exercițiilor fizice, sângele curge mai repede în vasele de sânge, astfel încât țesuturile să sângereze mai bine și să fie oxigenate. În plus, hormonii fericirii sunt eliberați – endorfinele, serotonina, care îmbunătățesc starea de spirit. Dacă cineva nu are timp să-și exercite în mod regulat, ar trebui să-și mărească activitatea în timpul vacanței. În loc să vă relaxați toată ziua pe plajă, merită să vă îndreptați spre munți. În timpul urcării, toate părțile mușchilor lucrează și se formează o siluetă. Vă invităm să vizitați în mod regulat blogul nostru. Vă dorim o lectură plăcută!