Lista unei alimentații sănătoase

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, viața în creștere și obiceiurile alimentare false duc la obezitate, una dintre cele mai importante probleme de sănătate din zilele noastre. Diabet zaharat, ridicat de colesterol, boli de stomac și intestine, boli cardiovasculare, boli de rinichi, boli tiroidiene, rezistenta la insulina si boli metabolice, cum ar fi obezitatea care formează baza, până la moarte, dacă nu tratate poate duce la consecințe. Cea mai eficientă metodă de tratare a obezității este un program individual de dietă și alegerea corectă a activității fizice. Pierderea în greutate este mult mai ușoară și mai durabilă cu o listă de diete sănătoase care vizează schimbarea obiceiurilor alimentare proaste și care vizează schimbarea stilului de viață al unei persoane. Universitatea Altinbas Medical Park Bahçelievler De La Spitalul Dyt. Sergentul de ochi vă informează despre lista unei diete sănătoase.

Cum ar trebui să fie o listă sănătoasă de diete?

Este important ca substanțele nutritive conținute într-un program alimentar care vizează pierderea în greutate să fie adecvate și echilibrate. O listă sănătoasă de diete ar trebui să includă toate grupurile de nutrienți care alcătuiesc blocurile corpului, cum ar fi carbohidrații, proteinele, grăsimile, vitaminele și mineralele și oferă calorii pe care corpul le are nevoie. Cel mai important, lista pregătită de diete trebuie să fie flexibilă. Faptul că lista poate fi variată fără a fi legată de o singură dietă asigură, de asemenea, rezistența acesteia, împiedicând o dietă etanșă. O listă de diete pregătită prin evaluarea factorilor precum sexul, vârsta, obiceiurile alimentare, starea materială, condițiile de muncă ale unei persoane care decide să piardă în greutate facilitează atingerea greutății țintă. Mâncărurile enumerate în listă sunt ușor de pregătit și practice pentru a satisface gustul unei persoane și pentru a fi realizabile sunt, de asemenea, importante pentru aplicabilitatea dietei. Grupurile de nutrienți utilizate pentru calorii necesare în programele sănătoase de scădere în greutate, unde echilibrul și varietatea sunt importante, pot fi consumate prin distribuirea lor în anumite zile ale săptămânii.

Cum să aplicați o listă sănătoasă de slăbire?

Atunci când caloriile pe care organismul le are nevoie nu sunt satisfăcute sau, cu alte cuvinte, sunt gestionate de o dietă cu conținut scăzut de calorii, organismul primește un sentiment de foame,

adaptându-se la această dietă. Corpul începe să cheltuiască mai puțină energie, reducând rata metabolică. Acest lucru duce la o pierdere excesivă în greutate, care este dată într-o perioadă foarte scurtă de timp în care dieta se oprește. Cu o listă sănătoasă de pierdere în greutate, este asigurată o pierdere constantă în greutate. Programele de nutriție pregătite, orientate spre modificările stilului de viață, oferă formare pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă și sprijină exercitarea unui program de activitate fizică pe tot parcursul vieții. Numărul de porții conținute în conținutul listei de slăbire este important. Dacă urmați o dietă pentru a controla nivelul zahărului din sânge și a apetitului, preparați mese frecvente și scurte. Consumul în același timp poate regla timpul metabolic al corpului și poate asigura secreția de insulină în anumite ore. Astfel, metabolismul crește.

Ce alimente ar trebui să includă în lista de slăbire sănătoasă?

Când vă gândiți la mese dietetice, primul lucru care vine în minte este mesele cu conținut scăzut de grăsimi, nesărate și delicioase. În timp ce grăsimile conțin acid elzem pentru organism. Grăsimile care sunt active în funcționarea regulată a hormonilor și a sistemului nervos sunt, de asemenea, foarte importante pentru vitaminele solubile în grăsimi. Grăsimile care joacă un rol important în menținerea echilibrului termic al organismului întârzie, de asemenea, senzația de foame, permițând stomacului să se golească. Prin urmare, ar trebui să utilizați mese cu conținut scăzut de grăsimi, care nu sunt lipsite de grăsimi în pregătirea unei liste de dietă pentru pierderea în greutate. Consumul de grăsimi, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de floarea-soarelui și uleiul de avocado, oferă, de asemenea, o protecție mai bună a membranelor celulare.

Carbohidrații, cum ar fi cerealele

Integrale cu fibre mari, pastele de grâu integral, quinoa, bulgur, orez întreg, trebuie să fie prezenți în dietă. Alimente cum ar fi laptele, iaurtul, kefirul, care joacă un rol important în echilibrarea zahărului din sânge, sunt, de asemenea, o necesitate pentru o dietă sănătoasă. Fructele și legumele bogate în vitamine și minerale ar trebui să fie neapărat implicate în programele de nutriție datorită ingredientelor antioxidante pe care le conțin. Carnea, carnea de pui, ouăle, peștele și legumele uscate cu conținut ridicat de proteine ajută la menținerea atât a mușchilor, cât și la senzația de sațietate pentru o lungă perioadă de timp datorită digestiei târzii. Cu o listă de pierdere în greutate care asigură un aport adecvat și echilibrat al tuturor acestor grupuri nutritive, arderea grăsimilor devine mai rapidă și mai persistentă pentru a pierde în greutate.